KOCAELİ / KARTEPE - Hacı Halim Karslı İlkokulu

May

19 Mayıs 1919'da Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde yakılan bağımsızlık ve özgürlük meşalesini aynı inanç ve coşkuyla taşıyor; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutluyoruz.

May

Okulumuzun 1. sınıf öğrencileri okuyup yazmanın heyecanını ve sevincini “Okuma Bayramı” etkinliğinde aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar. Öğrencilerimiz okula başladıkları günden bu yana edindikleri bilgi ve becerilerini, hislerini sahnedeki performansları aracılığıyla değerli ailelerine ve öğretmenlerine sundular. Bu coşku, başarı ve mutluluklarının ömür boyu sürmesi dileğiyle başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, onları yüreklendiren Sınıf Öğretmenleri Aylin ZEREY KAYA'ya ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yıl dönümünü coşku ile kutladık. Öğrencilerimiz hazırladıkları etkinliklerle izleyenlerden büyük alkış aldılar. Okul Aile Birliği üyelerimiz de düzenledikleri kermes etkinliği ile okulumuza katkıda bulundular. Programda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

"Minik Eller, Büyük Hayaller" Etkinlikleri kapsamında okulumuzda geleneksel çocuk oyunları ,ebru çalışması, kukla gösterisi, hat ve tekzip sanatı çalışmaları, Karagöz Hacivat gölge oyunu, atasözleri ve deyimler çalışmaları yapıldı.